Om Cafeen

Velkommen til Keramikcafeen CHRIMS.

Vi har åbent for at komme og male på færdig keramik hver torsdag 11.00 til 17.00. Vi har mange andre åbningstider, som er drysset ud over forskellige ugedage og weekend. Alle åbningstider kan ses i opslag på instagram og facebook. Husk at tilmelde jer på mail. Det er ikke muligt bare at droppe ind og male.

Der er også åbent hver torsdag fra 11.30 -17 for afhentning og indlevering af TAKE AWAY keramik. I er meget velkommen til at komme og finde keramikken og farverne i butikken. Hver torsdag er der desuden også muligt at shoppe stentøjs- og porcelænskeramik, som er lavet af mig/Chrims.

Der er også åbent efter aftale bare skriv på mail: mail@keramikcafeen-chrims.dk, så finder vi ud af noget.

Husk at tilmelde jer på mail: mail@keramikcafeen-chrims.dk

Udover de almindelige åbningstider, er det også muligt at deltage i kurser i Keramikcafeen. Der er flere kurser på vej, hvor i selv former og drejer ler, så følg med på facebook og på instagram. Ellers skriv en mail, så kan jeg oplyse jer om, hvilke kurser der udbydes lige nu.

Den lille cafe, hvor i kan være kreative ligger i Løgstrup. En lille by mellem Viborg og Skive. Snabevej 2a. Det nemmeste er at parkere på Brugsens parkeringsplads og kigge efter det lyserøde hus.

Her kan i fordybe jer og være kreative, mens i kan nyde en kop kaffe eller te og lidt godt.

Vejledning

·       Tør din keramik af med en let fugtig svamp før du begynder at male.

·       Din maling rækker langt, så hæld lidt op af gangen.

·       Du kan sagtens lave en stregtegning først, hvis du gerne vil have noget at male efter. Du må ikke bruge en blyant, da det kan ses efter brænding. Brug en helt almindelig tusch. Når keramikken bliver brændt forsvinder tuschen.

·       Malingen skal have tre lag. Du skal også male under bunden.

·       Hvis du bruger tape, så skal den sættes på den rå keramik. Når malingen er tør tager du tapen af. Der hvor tapen har siddet er keramikken rå, derfor giver jeg den en klar glasur inden den kommer i ovnen.

·       Alt får en skinnende overflade. Det kan sagtens tåle opvaskemaskine.

·       Skriv dit navn eller initialer under din keramik, så vi nemt kan finde det efter brændingen.

GOD FORNØJELSE      🙂

GLÆDER OS TIL AT SE DIT FÆRDIGE RESULTAT